tiistai 8. tammikuuta 2013

Ilahduttava LÖYTÖ!

Kiitos kommenteistanne mansetteihin. :) Kynttelikkö pääsi jo talvikesäsyksylomalle vinttiin ja otettaneen luultavimmin jo ensi marraskuun puolella käyttöön.

Monikin teistä on varmasti tutustunut ihastuttavaan Revontulihuiviin joko itse kutoen tai toisen blogista sen bongaten.

En muista, koska itse näin jonkun blogissa Revontulen ensimmäistä kertaa, mutta se on suosittu huivimalli kutojien keskuudessa. Esimerkkejä kaunokaisesta voit käydä ihailemassa muun muassa
täällä Koottujen tekeleiden sivuilla (näin kun sitä kudottiin!)
täällä Lankapirtissä on ihana värikäs huivi (hän on tehnyt useammankin!)
* täältä löytyy Aarnilinnun ensimmäinen huivi (ihanat värit!)

Ja tuossa vasta alkua. Olen kuolannut noita huiveja, voi että olenkin.

Jossain pienessä mielessä on ollut ajatus, että kai tuollaisen voisi virkatakin? Mutta meikäläisen päänuppi ei ole jaksanut kehitellä minkään muodon ohjetta. Eikä tarvitsekaan!!!

Nimittäin eilen löysin Ravelryn autuaasta maailmasta *klik*Crovontuli-ohjeen*klik*, joka on siis revontulihuivin virkattu sisar. Hymy nousi korviin asti - jee! Siinä siis mahdollinen seuraava projektini torkkupeiton jälkeen - kunhan pääsen itseni kanssa yhteisymmärrykseen väristä..

Ohje siis rohkeasti käyttöön! 

Mukavaa viikonjatkoa!

4 kommenttia:

 1. Vau tosiaan! Minäkin tykkäisin mieluummin virkata kuin neuloa huivin, vaikka olen kaksi Revontulia kyllä neulonutkin. Kiva, että tuohonkin löytyy virkattu ohje.

  Mutta mitenkäs voi olla mahdollista, kun mulla ei ole Ravelryn tunnuksia, ja silti tuo ohje avautui mulle? Oon luullut, että Ravelryn ohjeet saa käyttöönsä vain tunnuksilla. No, en valita, printtaan tuon äkkiä ulos, ennen kuin se suljetaan mun ulottuvilta. ;)

  VastaaPoista
 2. Minä olen ihmetellyt samaa, sillä jotkin Ravelryn ohjeet aukeavat kirjautumatta ja joissakin taas vaaditaan kirjautumista järjestelmään. Siksi aikanaan itse kirjauduinkin systeemiin. Tuo Crovontuliohje on ilmainen, joten voisiko syy olla siinä..

  Joka tapauksessa olen iloinen, että sait Mari ohjeen printattua. Itselläni tuo on nyt lähinnä vasta suunnitelmissa, joten on kiva nähdä millainen sinun huivistasi tulee. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa jännä tuo virkattu versio. Ja hauskaa, että kekseliäät ja taitavat ihmiset värkkäävät ohjeita joka tekniikalle niin että niistä löytää puikkojen tai koukkujen kanssa touhuava mieleisensä.

  Minulla tuo eka Revontuli on parastakin aikaa hartioita lämmittämässä työpaikalla, se on mukavan pieni heittää hartioille lämmikkeeksi, kun toimistossa on viileää. Ja on ollut ahkerassa käytössä.

  Neljäs samaisen mallin huivi valmistui juuri muutama päivä sitten - yhden kollegan hartioita lämmittämään:) Kuva siitä on tulossa pikapuoliin esittelyyn.

  Ai että miten tuo Lankapirtin värikäs huivi herättääkin talvikaamoksesta jo pelkällä olemassaolollaan, puhumattakaan siitä, että tuommoinen väriläiskä olisi käytössä:)

  VastaaPoista
 4. Oi kun olikin kiva virkattu huivi :)
  Yhden revontulen olen tehnyt ja siitä tykkään kovasti. Lankaa olis toisenkin tekemiseen, mutta tuota virkattua mallia pitää kyllä kokeilla. Kiitos kovasti ohjeen linkittämisestä!!

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!