lauantai 29. syyskuuta 2012

Erinomaisia virkkauslinkkejä

Olen tässä muutaman vuoden saatossa jakanut ohjelinkkejä sitä mukaa, kun olen jonkun ohjeen mukaan jotakin virkannut. Nyt ehkä noin puolen vuoden sisällä olen saanut kunnian törmätä sivustoihin, jotka suorastaan tursuavat toinen toistaan hurmaavampia ohjeita.

Jotta tekin pääsette tutustumaan nettitarjonnan huikaisevaan maailmaan, jaan tännekin parit linkit, joihin olen suorastaan hurmaantunut. 

Ideoita ideoiden perään, eli silmänruokaa ja ideoita virkkaamiseen löydät mm. näiltä sivustoilta:

= japaninkielinen sivusto, jossa on runsaasti kuvallisia ohjeita. Itse olen virkannut sivuilta pöllön sekä puita.

= suhteellisen tuore tuttavuus. Oikeasta sivupalkista kuvia klikkailemalla aukeaa aihealueittain kymmenittäin ohjeita. Kun ensi kertaa sivuille pääsin, hurmaannuin niin, että kirjoitin pienen pätkän ranskaa uudesta tuttavuudestani:

Je trouvais une site adorable depuis quelque jour. Et aprés quelques heures je savais que alusliina est une napperon en francaise. Quel mot delicieux! Et aprés quelques minutes je savais aussi que kruunu est couronne. Les sites sont adorable. Vous les trouvez ici! Je les recommande - certainement!
En finlandais:
Löysin muutama päivä sitten ihastuttavan sivun. Ja muutaman tunnin jälkeen tiesin, että alusliina on ranskaksi une napperon. Mikä ihastuttava sana! Ja muutaman minuutin jälkeen tiesin myös, että kruunu on couronne. Sivut ovat ihanat. Löydät ne täältä! Suosittelen - ehdottomasti!

Tältä sivustolta virkkasin jo kruunun, mutta kun sen tärkkääminen ei mennyt niin kuin Strömsössä, en ole sitä täällä kehdannut vielä julkaista.. Onko vinkkiä, miten tehdään superkova tärkki?

= Sivusto, jolla paljon sesonkiaiheisia virkkauskuvia; enkeleitä, pääsiäismunia ja sen sellaisia. Näistä en vielä ole mitään virkannut.

= Tänä päivänä tämä sivusto linkitettiin facebookin Virkkaus-sivustolle. Pintoja, pintoja, erilaisia virkkaustyylejä. En ole vielä itsekään koko "kirjaa" selannut, mutta jo ensimmäiset sivut vaikuttivat hyvinkin lupaavilta. :)


Yllä nyt siis toistaiseksi ne sivut, jotka halusin kanssanne jakaa. Varoituksen sana siitä, että sivuja selaillessasi aamu vaihtuu päiväksi ja päivä illaksi hyvinkin ripeään. ;)


Levollista viikonloppua!
1 kommentti:

  1. Ihania linkkejä!!!

    Pitää ajalla niitä tutkiskella.

    Superkovata tärkistä en tiedä mutta itse olen lasten kruunut kovettanut erikeepperi-vesi seoksella. Sekin vetelöityy leikeissä mutta pieni kosteutus ja muotokuivaus tekee taas ihmeitä :o)

    Mukavaa alaknutta lokakuuta sinulle!

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!