perjantai 27. elokuuta 2010

Vain keskeneräisiä

Elokuu on vain huristellut eteenpäin, enkä minä ole saanut oikein mitään aikaiseksi. Monia juttuja olen aloittanut. Viimeksi toissapäivänä sain aloitettua omenan virkkaamisen. Ohjeen löysin virkkausringin kautta, sillä TiiQ oli virkannut omenoita herkullisen korillisen verran! Kun itse saisin edes tuon yhden tehtyä.

Toinen keskeneräinen työ on vaaleanpunainen myssy. Virkkasin keväällä itselleni yhden ja aloitin samantien virkkaamaan samanlaista myös serkulleni. Kevät- ja kesähelteet sulkivat myssyn virkkuun pois mielestä ja tuolla se nyt käsityökorissa odottaa viileämpiä kelejä.

Viime viikonloppuna toinen serkkuni tilasi minulta lisää sinisiä lasipurkkeja (minulla on hyvin paljon serkkuja). Teen tällä kertaa hieman isompia versioita, sillä serkkuni suunnitteli käyttävänsä niitä säilytyspurkkeina. Keittiössä odottaakin lasinen kurkkupurkki ja hillopurkki tätä tarkoitusta varten. Suunnittelin sullovani langat huomenna laukkuun ja virkkaavani töissä. Lauantait ovat hiukan rauhallisempia työpäiviä, joten uskon muutamalle kerrokselle löytyvän aikaa. Samaisen serkun tyttärelle eli kummitytölleni lupasin virkata tossut. Selailimme yhdessä toissa viikonloppuna Dropsin virkkuuvalikoimaa, mistä kummityttö bongasi itselleen mallin. Olen päättänyt, että tossut saan ainakin valmiiksi ennen lokakuun loppua. ;) Malli ei ole vaikea, mutta olen oikeasti vaan melkoisen hidas virkkaaja. Eikä tässä mitään hengenhätää ole. Valmistuu sitten kun valmistuu.

1 kommentti:

  1. Mullakin on ollut inspiraatio vähän hakusessa.
    Toivottavasti se löytyy molemmille :-).

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!