lauantai 21. elokuuta 2010

Ikälisä

Aikoihin ei ole tullut blogia päivitettyä, vaikka pientä virkkuuta on tekeillä koko ajan. Kyseiset työt eivät vaan ole minusta olleet esittelemisen arvoisia, joten lisäämättä ovat jääneet. Pian kuitenkin on tulossa uutta kuvaa siskon tossuista, jotka valmistuvat ehkä jo tänään =)

Eilispäivänä ropsahti vuositilille yksi vuosi lisää. Eipä tunnu missään, varsinkaan kun työkaveri veikkasi iäkseni 21 =) Juhlapäivän kunniaksi leivoin Mariannerahkakakun, joka on vaaaaaaan niiiiiiin hyvää! Ensimmäistä kertaa leivoin sitä jo vuonna 2007, minkä jälkeen se on ollut suosikki kesteissä jos toisissakin. Kannattaa totisesti kokeilla, sillä kakku on superhelppo ja ah, niiiiin herkku! =)

Kirjauduin tässä aamusella Ravelryn jäseneksi. Paikka osoittautui varsinaiseksi aarreaitaksi! Aiemmin olen ihaillut toisten blogeissa ihania tuotoksia, joiden ohje sijaitsi mystisten kirjautumisten takana. Nyt sitten rohkaistuin ja kirjauduin. Ja en kyllä kadu! Usein on nimittäin tullut harmiteltua, ettei vauvoille oikein tunnu löytyvän virkkausohjeita mistään. Ja jos onkin löytynyt, niin ohjeet ovat olleet lähinnä tytöille suunnattuja. Mutta Ravelrystä löytyy ohjeita pilvin pimein!!! Olen viettänyt jo ihastuneen mykistyneen puolituntisen tuon tarjonnanpaljouden keskellä, ja nyt seikkailu ohjeiden metsässä jatkuu.. Ciao ;)

1 kommentti:

Kommenttisi piristää aina, kiitos!