torstai 2. syyskuuta 2010

Kummipojan 1-vee kortti


Kummipoikamme täyttää huomenna vuoden. Askartelin hänelle kortin, joka lähti jo postin mukana kohti oikeaa osoitetta. Samassa vimmassa askartelin pinon muitakin kortteja, sillä näin syyskuun alkumetreillä moni sukulaisistani juhlii syntymäpäiväänsä. Loppukuusta taasen moni ystäväni täyttää vuosia, joten syyskuun puolivälissä on lisää askartelua tiedossa. =)

Virkkaustyöt etenevät. Kaivoin vaaleanpunaisen myssyntekeleen käsityökorin uumenista. Se valmistunee piakkoin. Toista vaaleansinistä kippokupposta virkkaan iltavuoroissa. Olen aloittanut ja purkanut sen jo kaksi kertaa. Milloin tuli liikaa silmukoita, milloin muuta virhettä. Nyt uskon kuitenkin olevani jo oikeilla jäljillä, enkä toivottavasti joudu tekelettä enää purkamaan.

Ilokseni olen päässyt jo käyttämään pyöräilyhansikastani. Vilukissailen sen verran, että pienikin tuulenvire ja syksyisen kelin aavistus pakottavat minut pukeutumaan lämpimästi. Samaa olen huomannut muiden kanssakulkijoiden tekevän. On villamyssyä, sormikasta, saapasta jne. On mielenkiintoista todeta joka vuosi sama ilmiö: Kevään ensimmäiset kymmenen asteen kelit saavat ihmiset T-paitasilleen ja syksyllä samassa lämpötilassa puetaan villatakit päälle. Minä muiden mukana. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää aina, kiitos!