sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Tyttövauvalle töppöset

Tein tuttavaperheen pienokaiselle töppöset isoäidin neliöistä. Käytin niihin varastoista löytyneitä nöttösiä, sillä vaaleanpunaista lankaa minulla on ollut melko niukasti. Onneksi pienen vauvan jalka on niin pikkuruinen, ettei töppösiin kulu paljon lankaa.

Luulen, että tossut ovat vasta viikon vanhalle lapsoselle aivan liian suuret, mutta kasvaahan se jalka :) Kuvassa tossut näyttävät vielä suuremmilta..


Tein tossut viidestä palasta: Pohjaksi tuli nelikerroksinen isoäidin neliö ja jalkapöytään, sivuihin ja kantapäähän kaksikerroksiset isoäidinneliöt. Yhdistin neliöt toisiinsa join as you go -tekniikalla, jonka opin vuosi sitten Hertta-hippoa tehdessäni. Tosin olen näemmä soveltanut ohjetta hiukan, sillä huomasin äskettäin videota katsoessani, että olen muodostanut yhdistämiselle oman tekniikkani.. Se kuitenkin toimii, joten voin käyttää sitä jatkossakin :) Alkuperäinen tekniikka näyttää kylläkin vähän siistimmältä, sillä siihen ei näyttäisi tulevan niin terävää saumaa kuin minun tekniikassani.

Näiden tossujen lisäksi olen saanut valmiiksi paljon muutakin: joulukortteja sekä niin ennenaikaisia kuin myöhästyneitäkin syntymäpäivälahjoja. Niistä kirjoitan vielä erikseen sitten kun olen saanut kuvat koneelle.

2 kommenttia:

Kommenttisi piristää aina, kiitos!