keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Kohti uutta vuotta

Suklaatia tuli joulun aikana aivan mahdottomasti. Rasioista riittänee (ehkä) iloa pidemmäksikin aikaa, kun jemmailen niitä ympäri taloa. Löysin ennen joulua leivontalaatikostani pussillisen Dacapoja, jotka oli jemmattu sinne vuosi sitten.. ;)

Joululahjarintamalla tein tänä vuonna melko vähän itse joululahjoja. Siskontytölle virkkasin innoissani kolme barbin mekkoa ja piilotin ne vihreään käsilaukkuun. Käsilaukun malli on Stitch'n bitch virkkaajan käsikirjasta, tosin hiukkasen sovellettuna. Barbin mekot ovat omia sovelluksiani.


Postinkantaja sai meidän huushollista tänä vuonna kannettavakseen tällaisia joulukortteja. Osaan virkkailin kuusia, osaan leikkailin ja liimailin muita kuvia. :)


Tällä hetkellä työn alla on 3 projektia, joten tyhjin käsin en aio tätäkään vuotta vaihtaa. *hymy* Ensimmäisenä valmistunee vessanmatto, sitten ehkä siipan kaulaliina neulontaharpulta ja lopulta liivimekko. Kuvia lisäilen sitten ensi vuonna, kun on jotain valmista näytettäväksi.

Iloista vuodenvaihdetta kaikille täällä piipahtaneille!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania nuo barbien mekot! Harmiksi omassa lähipiirissä ei ole ketään leikki-ikäistä, jolle voisi itse tuollaisia ihanuuksia vääntää.

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!