tiistai 27. elokuuta 2013

Oranssi pitsilyhty

Kiitos ihanista kommenteistanne! Olen vieläkin ihan kikseissä lahjoistani. Yksi lankakeristä on päässyt jo käyttöön, ja muut odottavat malttamattomina korissaan. :) Virkkauskirja vaatii vielä lähempää tarkastelua, mutta päässee kyllä varmasti opastamaan minua jossakin ideanvalinnassa :D

Sain seuraavan isomman pitsilyhdyn valmiiksi (2 nyt valmiina, 1 vielä kesken)

Virkkausringissä on menossa tempaus Kierrätys 2013 vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
********kolllllllllllllll

Äh, kissa ja näppäimistö ja liian ahdas työpöytä.. Se yritti ihan selkeästi kirjoittaa tuohon kolli, huomaatteko? :D

Siiiiis. Virkkausringissä on menossa tempaus Kierrätys 2013 - teemalla. Mietin kovasti, että mitä minä olisin nyt oikein kierrättänyt, että voisin osallistua tempaukseen. Ja kah, olenhan minä kierrättänyt - jos en lankaa - niin lasipurkkeja!


Jee, tämä ja synttäripostauksessa esitellyt vaaleanpunaiset purnukat pääsevät siis mukaan tempaukseen. :) 2qw3swq2222222222222222222222222222 Se teki sen taas!

Kävimme viikonloppuna piipahtamassa Yyterissä. Siellä oli niin kaunista, kun pääsimme perille ilta-auringon aikaan. Miten pehmeää valoa aurinko hiekkadyyneille loikaan! 


Tämä reissu voitti 4 vuoden takaisen, sillä silloin satoi vettä ja tuuli niin, etten kertakäyttöviitassani meinannut päästä edes eteenpäin. ;)

Aurinkoista viikonjatkoa!

5 kommenttia:

 1. Kaunis kynttiläpurkki, ja tosi taitava kissa siulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kosotäti, on se meidän kolllllliherra aikamoinen ;)

   Poista
 2. Nuo virkatut ja muut tuunatut lyhdyt on ihania. Mua vaan mietityttää, miten ne kestää kynttilän lämpöä?

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista Poppana! Toistaiseksi ovat kestäneet hyvin. Mulla on ollut näitä valvotuissa olosuhteissa jo useamman vuoden. Lisäksi eteisen ikkunallamme ei-valvotuissa-olosuhteissa on pari led-kynttilöin varustettua versiota :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä kuulla tuosta lämmönkestävyydestä. Meillä on pieni sosepurkkien tyhjentäjä ja kerään ne purkit ja annan, jos joku tarvitsee. Yhdelle koululle saan ainakin viedä.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!