perjantai 28. kesäkuuta 2013

Operaatio mekko: Lonkeroita!!!

Toipilaana olen nyt vihdoin ottanut käsittelyyn operaatio MeKkOni. Olin juhannuksenpyhät huterassa kunnossa munuaistulehduksen vuoksi sairaalan hellässä huomassa, mutta nyt tulehdusarvojen laskettua peruslukemiin huomasin jälleen mekkoni, ja se inspiroi jälleen! :)

Virkkasin ensin vyötärön ja siihen seitsenkertaisilla pylväillä vyölenkit. Siitä ylöspäin aloin virkkaamaan toppiyläosaa. Pintaan otin mallia täältä sivulta 78 ohjeesta 196.


Kun korkeutta topissa oli tarpeeksi, jatkoin takaosaa pylväillä korkeammaksi, ja sitten virkkasin lonkero-olkaimet. :) Minulla on visio, miten ne asettuvat lopulta nätisti nappien avulla etupuolelle.


Kun lonkerot oli tehty valmiiksi, aloitin helman teon. Ja taas tuli suunnitelmiin muutos! Olin ensin suunnitellut virkkaavani "terälehdet" pelkillä pylväillä, jättäen jokaisen lehden väliin jonkinlaisen pylväsryhmän. Kaksi kerrosta virkattuani totesin, että pelkillä pylväillä helmasta tulee aivan liian raskas. Olin myös suunnitellut helmaan ruutuvirkattuja kieloja, mutta nekin on jo heitetty romukoppaan (ruutupiirrokseni nimittäin katosi).

Helmankevennykseksi tulee ananaskuvioita, ja siksak-kuviota ja katsotaan mitä muuta keksin. 

On jännittävää nähdä, millainen mekosta sitten ihan oikeasti lopulta tulee. 

Mutta mikä parasta,
ihan takuulla ei oo kellään samanlaista!

*hymy*

8 kommenttia:

 1. Voi,tuosta tulee varmasti UPEA! Malttamattomana odotellaan valmistumista :) Toivottavasti pian toivut ennallesi,kesällä ei ole kiva sairastaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malttamattomana odotan minäkin. Toivoisin olevani nopeampi virkkaaja, jotta mekko valmistuisi nopeammin :) Ja kiitos paranemistoivotuksista. Olo on nyt jo onneksi normaali :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mari, katsotaan millaiseksi se lopulta muotoutuu :D

   Poista
 3. Tuosta mekosta tulee varmasti upea.

  VastaaPoista
 4. Taatusti uniikki!!Minäkin odotan mielenkiinnolla lopputulosta,välistäkin saa vilautella :)
  Hyvä että voit jo paremmin!Toivottavasti myös jatkossa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän minä mekkoa täällä aina välillä vilauta. Ihanaa, kun tulee kannustusta. Olen itsekin mekosta ihan täpinöissäni :)

   Poista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!