keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Myrkkysieni!!!

Lupasin jo kesällä virkata kummipojalleni sieniä Myrkkysieni-peliä varten. Aloitin silloin sienten virkkuun innoissani ja virkkasin matonkuteesta oikein korinkin. Sitten sienten virkkuuinto lopahti ja sienet katosivat ompelunurkkaukseeni keskeneräisten töiden joukkoon.

Nyt sitten kuulin tuon liki viisivuotiaan hiukan tiedustelleen sientensä perään. Omatunto alkoi kolkuttelemaan ja aloin taas virkkaamaan. Virkattujen sienten mallina pidin herkkusieni-ohjetta, jonka löydät täältä. Korin virkkasin omasta päästä.

 
Jaa että mikä Myrkkysieni-peli?
Idea on se, että sienet levitellään pöydälle /tasolle. Yksi pelaajista menee toiseen huoneeseen ja muut valitsevat myrkky-yksilön. Toisessa huoneessa olija kutsutaan takaisin huoneen ja hän alkaa poimia sieniä yksi kerrallaan koppaan. Hän saa kerätä sieniä niin kauan kunnes osuu myrkkysieneen ja muut huutavat Myrkkysieni! Sitten vaihdetaan kerääjää.Siskoni muisteli pelanneensa samaa peliä kerhossa rusinoilla. Keräilijä sai syödä rusinat, jotka ehti kerätä ennen myrkkyrusinaan koskemista. :)
 
Tämmöistä tällä kertaa, toivon teille hyvää viikon jatkoa.

5 kommenttia:

 1. Hihi, tuo kuulostaa hauskalta :)

  VastaaPoista
 2. Muistan pelin, tosin meillä oli aina pieniä esineitä pöydällä. Vinkkaamaan sienet näyttävät upeilta ja varmasti houkuttelevat pelaamaan. Taitaapa minunkin viisivuotias kummipoikani saada Myrkkysienipelin!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Meilläki tytöt pelasi tuota pienenä ja niillä oli pieniä esineitä sieninä, mutta "oikeat" sienet on kyllä hienoja :)

  VastaaPoista
 5. Tämäpä onkin oivallinen lahjaidea =D

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!