lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kortteja

Minä olen siitä vanhanaikainen, että Suvivirsi kuuluu mielestäni kesän alkamiseen. Mihinkään en sitä pääse tänään livenä kuulemaan, joten loikkailinkin Youtuben sivuille. Kyllä se kylmät väreet nostattaa edelleen. :)

Olen vanhempieni luona. Pian suuntaamme sukulaisjuhliin, kun pari suvun neitokaista nostaa tänään lakin kutreilleen.
Askartelin kaksi täysin erilaista korttia, joita yhdistää virkattu lakki. Yritin etsiä kultaista helmeä lyyraksi, mutta mihin lie joutuneet muutossa. Ilokseni minulla sattui olemaan kullanväristä lankaa, johon tein solmun ja pujotin lankojen väliin. Konstit on monet, sano akka, kun kissalla pöytää pyyhki.. vai miten se vanha sanonta meni. :) Itse en kyllä kissalla pöytää pyyhkisi, mihin lie tuokin sananparsi perustuu. ;)

Tässä siis ensimmäinen kortti.
Ja tässä toinen.
Ja koska kortteja nyt esitellään, niin tässä vielä isälle tehty kielokortti sekä äitienpäiväkortti, jossa ei ole mitään virkattua.

Ja kirjoitin edellisessä, että aion virkata itselleni korun. Virkkasin vain sen kummemmin miettimättä ja tällainen siitä tuli. Siitä tuli vähän liian goottimainen, joten en sittenkään laita sitä tänään, vaan muistelen omia yhdeksän vuoden (onpa siitä aikaa) takaisia lakkiaisia ja laitan tuolloin lahjaksi saadun Kalevalan Auringonkehrä-korun kaulaan. Kivaa päästä juhlimaan. :)

Onnea kaikille valmistuneille!
AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!

5 kommenttia:

 1. Kivoja kortteja olet tehnyt, mutta siis tuo kiiwitaulu!! Aivan mahtava!! Osaat tosiaan piirtää :)

  VastaaPoista
 2. Komeita kortteja :).

  Viikonloppuja.

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja!

  Ensi keväänä kävelet vaan ihan pokkana läheisen koulun kevätjuhlaan kuuntelemaan sitä suvivirttä :-D

  VastaaPoista
 4. Kivoja kortteja.

  Pikkukässä ei muuten ole koskaan kuullut suvivirttä, tänäkin vuonna poistuimme kevätjuhlasta ennen sitä. Se kun ei kuulu meidän kesäämme.

  VastaaPoista
 5. Ihana perhonen! Heti alkoi sormet syyhytä ja tulla hinku lankaostoksille.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!