keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Helteitä

Kiitos kaikille, jotka olette käyneet osallistumassa arvontaan. Mukavaa, kun teitä on niin paljon. Taitavat nuo värit miellyttää muitakin kuin vain minua. ;) H-hetki on huomenna, eli huomiseen asti voit vielä käydä kommentoimassa osallistuaksesi arvontaan.

Vietin Juhannuksen poikkeuksellisesti ulkomailla - Pärnussa nimittäin. Vieläkin on olo hemmoteltu varpaitten lakkauksia myöten. :) Lankakauppaankin piti sitten tietysti eksyä. Meinasin, etten mene, sillä olohuoneen nurkassa on läjä lankoja edellisen lankamaailma-visiitin jäljiltä, mutta sitten olikin ihan pakko.

Kävi nimittäin niin, että serkkuni innostui kokeilemaan virkkaamista. Opetin hänelle kiinteät silmukat ja pylväät kolmoispylvästä myöten ja sitten into oli niin kova, että hänelle piti löytää omat langat ja koukku. Siellä se nyt kotona virkkaa simpukkamallilla koristetyynyä kummitytölleni. :) Hauskaa, että saan muut innostumaan, kun kaivan omat tekeleet esille. Oletteko te muut huomanneet samaa?

Omat tämänhetkiset projektini ovat vielä kesken. Aloitin hartiahuivin virkkaamisen viime viikolla lankamaailma-visiitin jälkeen, mutta vielä piisaa virkattavia kerroksia. En totisesti ole mikään nopea virkkaaja, vaikka ohje väitti, että huivin saa valmiiksi parissa illassa. Pöh, eivät minun hartiani sellaista tahtia kestä. Sitä paitsi hartiahuivilla ei ole mikään superkiire, kun hellettä piisaa vielä ainakin pari päivää. :)

Aurinkoista iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Jäänpä odottelemaan , että näen minkälaista mallia virkkaat. Aika vähän löytyy ohjeita virkatulle hartiahuiville, kaikki melkein aina neulottuja.

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla, että sulla on ollut kiva reissu! Välillä pitääkin hemmotella itseään ;) Huomista arvontaa odotellessa...

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!