sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

In the gardenPuutarhassa olen paahtanut pitkin päivää. Välillä neliöitä virkaten, välillä muuta hääräten. Kävin eilispäivänä muutaman kesän takaisella työpaikallani puutarhamyymälässä. Sieltä ostin itselleni kesäkukkia ja tein niistä sommitelman talon seinustalle tervehtimään vierailijoita. Asetelmassa on Jalokelloa, Amppelidianaa ja Kesäneilikkaa. Ruukku, johon asetelman tein, löytyi pikkuliiteristämme. Se on melkoisen hapero, mutta ehkä se kestää vielä tämän kesän.
Häpeäkseni huomasin tällä viikolla, että pyöräni näyttää totisesti siltä, ettei sillä ole vähiin aikoihin viitsitty polkea.. Vai mitä sanotte tästä kiipeilevästä elämänlangasta? On se paikan valinnut. Kasvuston huomattuani otin oitis pyörän käyttööni. Ihan oikeasti, ja poljin siipan kanssa kirkonkylälle.

Juu, Koska tuota kiipeämisvimmaa näyttää langalla olevan, ehdotti ystäväni, että virittäisin seinustalle jonkin ritilän. Ritilää minulla ei ole, mutta karsitusta syreenipensasmajasta jäi muutama nätti oksa, joten virittelin niitä kiipeilyseinämäksi saunan seinustalle. Revittiin eilen lankaa myös ystävälleni kotiin vietäväksi, samoin tatariaa, jota meillä kasvaa mukavasti tunkion yläpuolella.


Mukavata sunnuntaita kaikille!

1 kommentti:

Kommenttisi piristää aina, kiitos!