sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Välipälä(tys)


Näiden pikkuriikkisten lapasten virkkaamisesta alkaa tulla tapa. Mutta minkäs teet, kun joka puolelle putkahtelee pieniä ihmisenalkuja.. :) Ja kun tuota vihertävänkirjavaa Novitan Kielo-lankaa riittää vieläkin, niin mikäs tässä virkatessa. Lopusta langasta ajattelin viritellä tossut pikkuserkulle Ruotsiin, kun hänkin on perheenlisäystä saamassa syssymmällä.

Nämä pienet lapaset on virkattu 3,5 mm:n koukulla ja tutuksi käyneellä ohjeella, jonka löydät täältä:You can Find the original pattern from here.

Jakku on koukulla edistymässä hissukseen. Aloitin viimeisen hihan teon eilen työpäivän hiljaisina hetkinä, mutta sitten käsi alkoi vähän aristelemaan, joten iltasella oli pakko taas pitää lomaa. Hiljaa hyvä tulee. Touko/kesäkuun vaihteen juhlatilaisuuksiin on vielä aikaa, joten eipä tässä niin kovaa kiirusta ole.

Himoiten kävin Tintin linkin kautta katsastamassa jämälankatempausta, mutta suosiolla jätän tuommoiset väliin. Sieltä löytyi kuitenkin kiva linkkivalikoima erilaisiin ohjeisiin, joita voisin joskus kokeilla, kun lankakorin pohjalta löytyy paljonkin erikokoisia nöttösiä. Erityisen hauskalta ja toteuttamisen arvoiselta näytti tämä patalappumalli. :)

Sunnuntain jatkoja kaikille! :)

1 kommentti:

Kommenttisi piristää aina, kiitos!