torstai 10. maaliskuuta 2011

Pari kukkaa

Virkkausringissä on edelleen menossa kukkaisaiheinen tempaus, joten isken nämä kukat sinne mukaan. Kirkuvanpunaisen kukan ympärille ehdin jo virkkaamaan patalappua rusehtavansävyisellä Eco-langalla, mutta esiteltyäni tekelettä siipalle purin sen. Siippa nimittäin vaikutti aidosti järkyttyneeltä nähtyään tuon kirkuvanpunaisen ruusun, että päätin häntä säästääkseni jättää kukan johonkin toiseen käyttöön. ;)

Tuon oranssinsävyisen kukan malli on Susan Cropperin kirjasta Virkkaa uusvanhaa. Langan vyötteen olen tietysti taas hukannut *nolo*, mutta jotain virkkauslankaa se kuitenkin on. Koukku toteutuksessa kokoa 1,50. Kukka päätynee jonkin kortin koristeeksi, kun saan itseni askartelulaatikon kimppuun jonain päivänä.

Tällä hetkellä pyörittelen virkkuukoukkua ikuisuusprojektini eli virkatun jakun parissa. Olen aloittanut jakun vuonna 2006 ja päättänyt vakaasti saattaa sen päätökseen tänä keväänä. Jakusta uupuu vain puolitoista hihaa, joten paljon ei puutu. Aikoinaan projekti taisi tyssätä siihen, että olin virkannut etu- ja takakappaleet hieman eri tavalla ja suunnittelin koko tekeleen purkamista. Nyt työtä pyöriteltyäni olen päättänyt, ettei tuo virhe haittaa, vaan jatkan tekemistä. Värikin vaatteessa on niin kiva, etten malta odottaa jakun valmistumista. :)

Muuten täällä punaisessa tönössä tapahtuu tällaista: Seinän välissä rapistelee joku, joka saa kissamme aivan villiksi. Se tekisi takuulla mielellään lähempää tuttavuutta tämän rapistelijan kanssa. Minä puolestani toivon, ettei rapistelija pääse kaivautumaan sisälle asti. :)

1 kommentti:

  1. Ainahan voit sanoa, että etu- ja takapuolen on tarkoitus olla erialiset. Ei aina tarvitse olla niin kaavoihinsa kangistunut.

    Tsemppia jakun loppuunsaattamiseen!

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!