perjantai 18. maaliskuuta 2011

...Kukkien hoitoa..

Meillä hoitaa kukkia kaksi tyyppiä, joista toisen en soisi kukkiini koskevan laisinkaan.. Vai mitäs sanotte näistä:

Santtuuni ilmestyy harva se päivä hampaanlävistyksiä. Viimeksi toissapäivänä siistin sen napsimalla kaikki reikäiset lehdet pois.. Ja tänään oli jälleen yhtä lehteä maistettu.

Entäpä sitten anopinkieleni? Sen kanssa on ilmiselvästi painittu pariinkin otteeseen.

Ja pahin taitaa olla traakkipuu. Se on siirretty turvaan olohuoneen korkeimman hyllyn päälle, mutta auta armias kun nostan sen alas hyllyltä kasteltavaksi, loikkaa Mörkö alta aikayksikön harventamaan hänen mielestään selvästikin liian rehevää puskaa. Traakkipuun ostimme pari kuukautta sitten. Kotiin päästyämme sijoitin sen kukkapöydälle sohvan taakse.. Eikä mennyt kuin 15 minuuttia, kun Mörkö tasapainoili sohvan selkänojalla ja mussutti antaumuksella lehtiä. Kaupantädit olisivat voineet liittää traakkipuun hintalappuun tiedon: ERITYISESTI KISSOJEN SUOSIOSSA

Tjuu, että sellaista kukkienhoitoa. Mörköherrallamme on myös ihan ikioma kukkansa: ruukullinen spelttiä kasvamassa. Aika ajoin sekin löytyy lattialta, kuten tänään. *huokaus* Toisinaan toivon, että minulla olisi sellainen kissa, joka ei välittäisi kukkien hoidosta tuon taivaallista. Jotenkin kuitenkin luulen, ettei kovin montaa sellaista kissaa taida maailmassa olla.

Leppoisaa viikonloppua kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Ehkäpä Mörkö luulee hoitavansa omaa tärkeää tehtäväänsä.:)

  VastaaPoista
 2. Kokeileppa vielä Papinkauraa. Sen kimppuun meillä ainakin kaikki kissavieraat suunnistivat välittömästi. Tällä hetkellä sitä ei löydy valikoimasta, joten voit hyvin vierailla Mörkönkin kanssa.

  Äiti

  VastaaPoista
 3. Kyllä kuulosti niiiiin tutulta. Ensimmäinen iloinen asia mitä ajattelin kun Kisu oli viety lopetettavaksi, oli: Nyt voin ostaa taas kukkia!!! =) Ja niinhän olen tehnytkin ja lisää täytyy vielä saada kunhan keksin mihin niitä sijoittelen.. Mörkölle rapsutukset =)

  VastaaPoista
 4. :) On se melkoinen tuo meidän Mörkö. Ja äiti, kyllä muistan hyvinkin tuon papinkauran.. Meille semmoista ei ainakaan hankita ;)

  Heh, Pirjo, ymmärrän kyllä oikein hyvin nyt innostuksessi kukkien suhteen. :) Kissat osaavat olla hiukan harmillisia puutarhureita, huomaan ma. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä onkin kaikki kukat nostettu katosta riippumaan, kun perheessä on 5 kukkahullua kissaa. Sinnekkin yrittävät kyllä verhoja pitkin. Suurimmat kukat on aikoja sitten järsitty ja kannettu roskiin. Kukat ja kissat ei tosiaan pärjää samassa huushollissa :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!