torstai 22. huhtikuuta 2010

Kummipojan tossut ja siskonpojan peitto

Tänään sähköpostista löytyi kauan kaivattuja kuvia. Heti blogikirjoittelun aloitettuani pyysin vanhempaa siskoani lähettämään kuvia pojille tekemistäni jutuista. Kuvassa komeilee siis kummipoikani tossut, jotka on virkattu pienistä isoäidinneliöistä. Lankana on käytetty 7 veljestä ja koukun koko taisi olla 3 tai 3,5.

Virkattuja vauvanpeittoja olen tehnyt yhteensä neljä.
Muista peitoista löytyy kuvat täältä ja täältä. Tämän peiton olen virkannut vuonna 2007. Tein peiton hyvin hyvin pienillä isoäidinneliöillä aivan kuten tossutkin, mutta yhteenompelu oli niin työlästä, että muissa peitoissa tein neliöitä isommiksi. Tosin viime syksynä valmistuneessa kummipojan peitossa käytin toisenlaisia neliöitä. Viimeisintä peittoa lukuunottamatta peitoissa on käytetty 7 veljeksen lankoja.

Päädyin tänään ennen töiden alkua lankakauppaan. Laukkuun päätyi bambuinen virkkuukoukku kokoa 2,5. Lankapaljouden keskellä mitään lankaostoksia en osannut tehdä. Vierailen liikkeessä varmasti siis toistekin. =) Viikon kuluttua tulee uusi Kauneimmat käsityöt-lehtikin, josta toivottavasti löytyy hyviä toteuttamisen arvoisia ideoita. Edellinen lehti oli pettymys, sillä siinä ei ollut mielestäni mitään kivaa. Harmitti, kun olen vasta ruvennut tilaajaksi. Parempia ohjeita odotellessa virkkailen muita juttuja loppuun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää aina, kiitos!