keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

Hääkoristelumme

 Tätä tekstiä kirjoittaa tuore rouva, joka on vieläkin ihan hääpöhinöissä ihanan ja herkistävän viikonlopun jäljiltä.

Häät vietettiin rauhallisessa ja luonnonkauniissa *kliksuti*Maalaishotelli Morvassa*klik ja kaikki meni mielestämme niin täydellisesti nappiin kuin vain voi mennä. Ruoka oli suussa sulavaa ja vieraat viihtyivät.


 Saimme sadepäivän hääpäiväksemme, mutta sehän tuo onnea ja onnellisia olimmekin (ja yhä ollaan!).

Haluan vähän kertoa, millaisia juttuja häissämme oli, jos joku kaipailee vinkkejä tai ehkä haluan itsekin vielä joskus palata muistelemaan juttuja tänne.

Hääkimpun teki hyvä ystävämme. Halusin, että se tehdään luonnonkukista ja auringonkukista. Kliksuti*Auringonkukanhan*klik ostin jo keväällä, kun ajattelin, että ne auringonkukat kimpussani vaan kuuluvat asiaan. 

 

Tupasvillan kekkasin pari viikkoa sitten käydessämme aamukävelyllä. Ja eivätkös ne vaan sitten viime viikolla olleetkin sopivasti pörheimmillään, kun kävimme ystäväni ja hänen koiriensa kanssa niitä keräämässä suolta. Lisäksi keräsimme mustikanvarpuja, koiranputkea, metsäkurjenpolvea, nurmitädykettä, sammalleimua ja markettaa. Eli luonnonkukkien lisäksi tuli hyödynnettyä oman pihan perenna- ja kesäkukkatarjontaa.

Hääkimpustani tuli lopulta näin kaunis ja pörheä, vähän niinkuin rakas kissaneitimme Myrna.


 Täytyy tunnustaa, että pinterest on ollut ahkerasti luupin alla siitä lähtien, kun mieheni kosi. Sieltä löytyi hauska idea häävieraiden muistamiselle, jota sitten sovelsin. Leikkelin sanomalehdistä pieniä arkkeja, jotka taittelin *kliksuti tällä ohjeella*klik kasseiksi. Mehikasvit löytyivät nekin takapihaltamme. Ja tarrat kasseihin suunnittelin ja tilasin kliksuti*stickerapp-sivustolta*klik.


 

Lapsivieraille tulostin pinterestistä tehtäviä ja värityskuvia. Leikkinurkkauksessa oli leluja ja puuvärejä. Lisäksi alle 2-vuotiaat saivat kliksuti* virkkaamani pallot *klik ja hiukan vanhemmille virkkasin puput kliksuti*tätä ohjetta *klik soveltaen.


 Niin sanottujen paikkakorttien tehtävää hoitivat meillä paikkalehtiset, joiden suunnittelun aloitin lähes heti mieheni kosittua puolitoista vuotta sitten! Lehtisessä oli hiukan meidän tarinaa, sekä tehtäviä ja infoa häistä (menu, hääaikataulu yms.) Lehtisen välissä oli vieraskirjasivu, johon toivottiin edes nimi, jos ei muuta jaksanut kirjoittaa. Pöytänumeron pidikkeinä oli pienet puukiekot, jotka ystävämme oli saanut jostain viime vuonna ja kiikutti sitten meille.


 


Illan tanssipaikkaan riiheen tehtiin naksubaari, josta vieraille löytyi pientä suolaista hääkakun ja iltapalan välissä. Valmiista naksubaarista ei valitettavasti ole kuvia. Mutta valmisteluvaiheista ja asetelmasta ilman naksuja on. Itse en ehtinyt naksubaaria hyödyntämään, sillä tanssin niin kovasti.. Siinäpä ne yksityiskohdat, joita olen puolentoista vuoden aikana touhuillut ja puuhaillut ihan fiiliksissä.

Ai niin! Kutsukortti väkerrettiin kaasojen kanssa keväällä kliksuti* tällä ohjeella *klik. Ja oli kuulkaas väkertämistä kerrakseen. Hih.

Ja muutes! Nutturani tyvessä oli kliksuti*pienet vaaleansiniset liljat*klik.
 

Mitäs juhlittaisiin sitten seuraavaksi?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää aina, kiitos!