torstai 15. maaliskuuta 2018

Keken 10-vuotissynttärit

Kerroin teille viime vuonna, että elämääni on astunut hellyyttävä koiraherra Keke isäntänsä kanssa. Nyt asustellaan samassa huushollissakin! Rakas kolliherra Mörkö suhtautuu vaaleaan jättiin nykyään suopeasti. 

No, nyt seuraa sitten postaus, joka ei sisällä yhtään virkkaamista, sillä Keke täytti eilen 10 vuotta, minkä kunniaksi kavereille lähti ihan oikea synttärikutsu. Ennen kavereiden tuloa Keke sai kakkua ja poseerasi tyylikkäänä. 

Kuvauksen jälkeen hattu otettiin pois, jotta Keke sai keskittyä olennaiseen, eli kakun tuhoamiseen. Siihen meni noin puoli minuuttia. 

Ja lahjaksi tämä pehmoleluja yltiöpäisesti rakastava kullanmuru sai uuden pehmolelun. Rakas kolliherra Mörkö seurasi lahjan testaamista sopivalta etäisyydeltä. 


Illalla kaverit tulivat kylään. Heillekin oli yhteiskuvaa varten hatut.


Kaverit tulee!!!


Pihaleikkien jälkeen oli ruokailun aika. Kaveruksille tarjoiltiin "nakkispekkikset sans gluten et sans saveur" eli gluteenittomia ja mausteettomia nakkiperunoita.

"Ai meillekö kokkaat? Ihanko oikeesti?"


Vieraille maistui. Etualalla oleva tumma herrasmies tyhjensi lautasensa kaikkein nopeimmin. 

Juhlakalu elementissään.

Evästelyn jälkeen otettiin vielä se yhteiskuva. Yksi hatuista hajosi tiimellyksen tuoksinassa, mutta koko konkkaronkka malttoi lopulta poseerata mallikkaasti.1 kommentti:

 1. Voi, kuinka ihana Keke!
  Paljon onnea, sekä rapsutuksia!
  Ei kyllä äkkiseltään uskoisi, että ikää on jo 10-vuotta, niin terhakkaan oloinen Keke on:)
  Siellä on ollut ihania kaikenkarvaisia synttärivieraita ja hyvin ovat näyttäneet juhlissa viihtyvän:)
  Ihanaa viikonloppua ja alkavaa kevättä!
  T:-Satuli-

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!