sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Virkattu kaitaliina Tappara-kuviolla

Tammikuussa minulle esitettiin toive kaitaliinasta. Kysyessäni koristeluista sain suht' koht' vapaat kädet, mutta josko siihen jotain toiveenesittäjän suosikkijääkiekkojoukkueeseen liittyvää saisi lisäiltyä.

Alkoi suunnittelutyö, etsiskelin ruutupiirrosmalleja tapparasta, mutta päädyin lopulta ruksimaan sopivan mallin itse. Väriksi valikoitui Novita Kotiväki Kartanon harmaa lanka ja uskoin vakaasti yhden kerän riittävän. Väri loppui ennen viimeisen tapparan puoliväliä ja meinasi tulla paniikki kun kotikylän lankakaupassa kerrottiin, ettei Kotiväkeä enää valmisteta. Päädyin Sokokseen lankaostoksille ja löysin Novita Cotton Mercerized-langan, joka paljastui nimenmuutoksesta huolimatta täysin samaksi kuin Kotiväki väriä myöten. Huokaisin helpotuksesta.


Virkkailin liinaa hissukseen, ja tänään reunat tuli viimeisteltyä rapuvirkkauksella. Silitykseen sain avustusta ja toivon, että liina tuosta vielä oikenee entisestään.
Virheet itse tehdyssä työssä sallitaan ja liina on paikoillaan lipaston päällä. Kuvaussessioon osallistui mukana ollut rakas kolliherra Mörkö.

Kiitos kun piipahdit, 
tule toistekin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää aina, kiitos!