perjantai 3. maaliskuuta 2017

Perjantaipipo

Ostin tammikuussa itselleni lankaa käydessäni ihanassa Titityy-lankakaupassa ostamassa ystävälleni lahjakorttia. Lanka oli kuiskutellut minulle jo joulukuussa, mutta jätin sen hyllyyn. Kuukauden päivät piti miettiä, raaskinko ostaa sen. Tunne uuden pipon tarpeesta vei voiton, ja ostin ihanaisen pehmoisen vyyhdin.

FB:ssa joku vinkkasi kliksuti*venäläisestä videosta*klik, jossa tehtiin hauska palmikkopipo. Ohje oli selkeä ja tärkeimmät pointit oli pitkin videota selostettu englanniksi. En siis osaa venäjää. Videota tuijoteltuani sain aikaan pienen alun, minkä jälkeen pipo eteni pikkuhiljaa. Se kulki repussa kouluun ja kotiin ja kuinka ollakaan, se useimmiten tuli kaivettua esiin aina perjantaisin. Siitä otsikon mukainen nimitys. :)


Lanka on hyvin ohutta, joten pipo valmistui hitaanpuoleisesti. Jos joskus teen uudelleen pipoa samalla tekniikalla, hankin kyllä paksumpaa lankaa. Ja kuinka ollakaan, nimensä mukaisesti pipo valmistui sitten tänään -perjantaina. Tein reunaan kerroksen ketjusilmukoita ja lopuksi vielä kerroksen puolipylväitä. Saattaa olla, että teen pipoon vielä tupsun, mutta toistaiseksi se on nyt valmis. 

Mukavaa viikonloppua kaikille! 

2 kommenttia:

Kommenttisi piristää aina, kiitos!