keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Roosa nauha ja lötköpipo

Sunnuntai-iltana selailin nettiä. Törmäsin FB:n virkkausryhmässä kivaan pipoon ja aloin heti tiirailemaan Onniöveri-peittooni tarkoitettuja lankoja sillä silmällä, että josko niistä jokunen kerä liikenisi uuteen pipoon.. (Olen nimittäin viikonloppuna menossa Lankamaailmaan tuhlaamaan töistä saatuja lahjakortteja, joten saan lankoja kyllä lisää.. hihihi)

Perjantaina on valtakunnallinen Roosa nauha -keräys. Olen menossa lipaskerääjäksi ja toimin myös koulumme keräysvastaavana. Laskin mielessäni yhteen 1+1 ja päädyin vaaleanpunaiseen lankaan. Ohjetta sovelsin kliksuti*Pipon ytimestä-bloggaajan suomennoksesta*klik. Tein resorin puolipylväiilä, jolloin siitä tuli mukavan joustava.

Ostin eilen Roosa nauha -merkin ja mallailin sen paikoilleen. Merkkejä saa mm. S-ryhmän liikkeistä ja löydät lisätietoa vuoden teemasta kliksuti*"Käsi sydämellä" täältä*klik

Lanka: Gjestal Maija, koukku 3,5 mm, alkuperäinen ohje: urban-jungle-crocheted-slouchy-beanie


Pipon malli on minulle ihan upouusi, sillä en ole aiemmin oikein innostunut "lötköpipoista". Minun yksilöstäni tuli melko tiukka resoria lukuunottamatta, mutta kyllä se tuolta pään päältä lötköttää niin kuin kuuluukin.


Seuraavaksi pitää suunnitella naapurille tossut siitä hyvästä, että se lupasi vaihtaa mun autonrenkaat!!!

11 kommenttia:

 1. Ihana pipo ja mukava vaihtodiili.

  VastaaPoista
 2. Tää pipomalli on kyllä niin ihana! :) Hyvä värivalinta, sopii hyvin tuohon Roosa nauhaan.. Itekin ostin nauhan viime viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. sinulla on aikas hieno kollikissa! :)

   Poista
  2. tykkään blogistasi muutenkin, liityin lukijaksi!

   Poista
  3. Olipa kiva lukea kommenttejasi! Mörkö on kyllä ihanin kissa ikinä (varmasti jokainen kissanomistaja ajattelee omasta kissastaan niin..) ;) Ja tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 3. Ihana pipo, tuo uusi roosanauha on tosi hauskasti kuvioitu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oon itekin tykästynyt tuohon uuteen kuositukseen :)

   Poista
 4. I H A N A, tämähän täytyy heti laittaa mietintämyssyyn muhimaan, Koskelassa huudeltiin jo taustalta "mulle kans" :-D

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!