maanantai 4. toukokuuta 2015

Sipulipussi

Törmäsin kivaan ohjeeseen, jota oli vaan ihan pakko kokeilla.

Ei minulla mitään pakottavaa tarvetta ollut sipulipussille, mutta sellainen tästä kokeilusta nyt tuli :)


Alkuperäisessä ohjeessa, jonka löydät mm. kliksuti*täältä*klik oli kaksi kahvaa, mutta minä teinkin vain yhden, sillä sipulipussissa ei minun mielestäni tarvitse olla kahta kahvaa.

Tämmöistä tällä kertaa toukokuun ensimmäisenä valmistuneena käsityönä.

Aurinkoista viikon jatkoa kaikille täällä piipahtaneille!

Edit 28.3.2017 Muutamien yhteydenottojen jälkeen sain vihdoin aikaiseksi etsiä ohjeen uudelleen. Kiitos kaikille yhteydenotoista ja pahoitteluni, jos olen jollekulle jättänyt vastaamatta. Linkin pitäisi nyt toimia ja sen takaa löytyvällä sivustolla on piirretty kaava kaksikahvaiseen malliin.

8 kommenttia:

 1. Tuohan olis hieno ihan kesäkassinakin. Varakassi kauppamatkalle tai rantakassi märille uimavarusteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanmoisia ajatuksia minullakin oli pussia tehdessä. Alkuperäinen malli on aika pieni, mutta tottahan sitä helposti saa suurennettua :)

   Poista
 2. Upea sipulipussi, kiitos hyvästä ideasta.

  VastaaPoista
 3. Kiva kassi. Panempa muistiin, kun taas saan käyttää virkkuukoukkua....

  VastaaPoista
 4. Hei! Sipulipussisi on niin nätti, että oli pakko yrittää näpertää itsekin. Olen saanut virkattua kuvasi perusteella nyt kukan valmiiksi, mutta sen jälkeen hahmotuskykyni loppuu. Ohjeen linkki ei näytä toimivan enää. Tiedätkö, mistä voisin löytää ohjeet pussin loppua varten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Vilma! Olen tulostanut ohjeen itselleni ja lähettäisin mielelläni kuvat ohjeesta sinulle. Vastailetko suoraan sähköpostiini aavannurkka(at)gmail.com, niin lähettelen kuvat sitä kautta. :)

   Poista
 5. Ihana sipulipussi. Lähden jouluksi intiaan ja haluaisin tehdä tällaisia ystävilleni lahjaksi. Olisiko mahdollista saada ohje s.postiin pirjo.busi@netti.fi

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!