sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kesäkassi

VMSomakoppa-blogissa oli ihana kesäkassi.

Minäkin halusin sellaisen ja taas kaksi sukulaisilta saatua kerää pääsi käyttöön. Vaaleanpunainen Novitan Tennessee on tädiltäni ja valkoisen Säästökerän sain mummoltani äitienpäivänä.

Virkkasin 3.5 mm:n koukulla ohjetta silloin tällöin silmäillen. VMSomakopan ohjeissa parasta on niiden selkeys ja omanlaisensa huolettomuus. Minun ensimmäinen ympyriäiseni näytti tältä ja rakas kolliherra Mörkö tuli tuttuun tapaansa jakamaan kuvaushetken kanssani vedettyään sitä ennen nokoset sylissäni kehräillen :)

Jatkoin toisella ympyrällä, mutta Tennessee loppuikin kesken lystinpidon. Oli pakko jatkaa toisella värillä, mitä varastoista löytyi. Lopuksi virkkasin saumat yhteen nurjalta puolelta. 


Kassi on valmis kesän uimakauteen! :) 
En ole vielä kastanut talviturkkia, oletteko te?
 

4 kommenttia:

 1. Oi, kuin suuri kukka! Kassi on erityisen kesäinen ja näppärästi asettuu kainaloon. Pyöräilin eilen Kaukajärvenrannassa ja täytyy myöntää, että järvi houkutteli. Ei ollut uimapukua, ei vielä riittävästi lehtiä puussa suojaksi eikä tietenkään pukukopit vielä auki... Riittikö syyksi etten vielä uinut? Kelpaa näin kauniin kassin kanssa lähteä uintiretkelle!

  VastaaPoista
 2. Kaunis, käytännöllinen kassi ja pirteä väri!!!!

  VastaaPoista
 3. Todella ihana kassi.
  Taidan pitää talviturkin päälläni, inhoa kylmissä vesissä uintia.

  VastaaPoista
 4. Oi miten kesäinen kassi :)
  Talviturkkia en ole käynyt heittämässä, mutta kyllä se on tehtävä ettei ihan kangistu.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!