torstai 5. joulukuuta 2013

Ketjusilmukkahanki

Pitkin viikkoa mielessäni on ollut olohuoneen ikkunan koristelu.

Mietin, miten tekisin hangen ikkunaan ja pohdiskelin eri vaihtoehtoja. Jostain luin, että piimällä saa kivan hangen töpöttelemällä.. Rakas kolliherramme Mörkö olisi voinut rakastaa piimähankea liiaksi, joten suljin vaihtoehdon pois mielestäni. Kaupoista saa valmista lumisprayta, mutta se peseminen, se peseminen.. Eli ei. Sitten päätin, että virkkaan hangen ääriviivan ketjusilmukoilla, Bingo!

Ja tuumasta toimeen!Laitoin ikkunaan kliks vanhan puuni kliks, uuden kuusen sekä pari pikkuruista pitsiliinaa.
Tuossa näkymä nyt ensi alkuun.

Lisää puita ja muita juttusia täytyy tehdä vielä. Juttuset on kaikki kiinnitetty sinitarralla ikkunaan. Hiutaleitakin ajattelin tehdä, tosi tosi tosi yksinkertaisia sellaisia, sillä lumihiutaleiden teko jotenkin ei vaan ole minun juttuni.. Ihailen niitä aina joka blogissa, ja aloitankin, mutta sitten tulee jonkinlainen töksähdys ja into tyssää.

Mutta juu. 
Ketjusilmukoilla tehty hanki on nyt aloittanut virkansa olkkarin ikkunassa :)

2 kommenttia:

  1. Tuohan onkin hyvä idea kissaperheeseen, kiitos ♥ Viime jouluna tein paperista pitsiverhot ikkunan alalaitaan ja kissathan repi sen oitis pois, kun eivät nähneet tarpeeksi sen läpi =) Hangesta voisi tehdä tarpeeksi harvapuisen, ettei ole "näköesteitä" =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Minun on tarkoitus kyllä vielä lisätä jotain ikkunaan, kun pääsen kotiin. Jätin pari sokeriliemeen tärkättyä juttua kotiin kuivumaan lähtiessäni viikonlopun viettoon.

      Poista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!