tiistai 28. toukokuuta 2013

Lisää nappuloita ja muita turinoita

Eipäs ollutkaan tammipelini valmis, kun sen tänne blogiin kuvasin. Alkuhurmion jälkeen googlettelin peliohjeita ja totesin, että 8 pelinappulan sijaan niitä tulee olla 12 per lärvi.


Ruskea bambulankani oli lopussa, joten jouduin tyytymään tummemmanruskeaan. Ja vaalea lanka riitti juuri ja juuri. Viuh! Nyt siis peli on vihdoin valmis mukaan napattavaksi. :)Käsityönurkkauksessani on loikoillut UFOja (UnFinished Objects), joista tuo tammipeli oli kieltämättä yksi. Toinen oli viime keväänä aloitettu pikkuruinen Harley Davidson -projekti. Sen kanssa yhteistyö vaan tössähti jossain välissä, kunnes nyt virkkasin viimeiset 6 kerrosta loppuun.

Viimeistelin työn ompelemalla sen mustaan pitkähihaiseen paitaani, ja à vot!


Nyt mulla on ihan ihan täysin omannäköinen HD-paita, kun lähden siipan kanssa käymään joskus jossakin, mihin pitää pukeutua asianmukaisesti *virnistys*

Ilokseni huomasin, että tämä on blogini 160. virkkausaiheinen kirjoitus. Muistan, kuinka ennen blogikirjoittamisen aloittamista vuonna 2010 en koskaan meinannut löytää netistä virkkausaiheisia juttuja.  Mutta kun aloin kirjoittamaan itse aiheesta, löysivät muut blogiini ja sitä kautta löysin heidän blogiinsa ja niiden kautta taas uusiin blogeihin. Suloinen seikkailu oli alkanut, ja se jatkuu yhä edelleen. Ilahdun aina, kun joku taas löytää tänne, sillä kauttanne minullekin taas aukeaa uusia maailmoita, joista ammentaa ideoita.

Kiitos ja aurinkoista päivää!!!2 kommenttia:

  1. Virkatut tammipelin nappulat on tosi upeat.
    Samoin tuo selkälippu ei ko menoks vaan:))

    VastaaPoista
  2. Kiva idea nuo pelinappulat. Tuo HD-virkkuukin on kiva, sellainen naisellinen versio

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!