lauantai 6. huhtikuuta 2013

Pupurinkeli

Virkkasin tällaisen.

Aloitin rinkelin teon jo viime viikonloppuna, mutta minuun iski jonkinlainen kevätblääh, jota kestikin sitten koko viikon. Ohjetta tähän voit kurkistella Lauramaisen blogista täältä.

Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja virkkasin rinkelin, korvat ja pään ja jopa ompelin ne yhteen! Rinkelin sisällä on kulkunen, joka helisee hiukan vaimeasti kaiken vanun joukossa, mutta heliseepä kuitenkin :) Pupu menee sitten taas joskus jollekin pienelle lahjaksi, kun sen aika on. Nyt se saa vielä odotella varastoissani tovin. Valkoiset töppöset lähtivät jo eteenpäin pienen tytön varpaita lämmittämään.

Nyt siippa kutsuu ulos päiväkahville, kun siellä helottaa aurinko niin mukavasti. Pakko mennä nauttimahan. :)

Aurinkoista viikonloppua! Mukavaa että piipahdit täällä :)


8 kommenttia:

 1. Kiva pupunen! :)

  Etsiskelin eilen illalla, että missähän blogissa olen nähnyt virkatun vauvanvaunukortin, ja tännehän se Googlen kuvahaku minut viimein ohjasi. Kiva, että siihen löytyi ohjekin. Nyt on kortti virkattu ja on tuolla painon alla kuivumassa. :) Kiitos ohjeesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva kuulla, että ohjeesta oli iloa :) Minunkin pitäisi niitä virkata vähän vaikka varastoon, kun on vauvoja tulossa sukuun ja tutuille.

   Poista
 2. Ompa sulonen pupu, ja mukavan pehmeä pikkuiseen käteen.

  VastaaPoista
 3. Hieno lelu...kulkusia en ole minäkään saanut kovin hyvin kuulumaan täytettyjen juttujen sisältä...sille pitäisi varmaan olla joku suojakuori...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neferi. Täytyisi kyllä keksiä joku hyvä kilinäsysteemi, jos noita alkaa enempikin tekemään.

   Poista
 4. Suloinen pupuhelistin pienokaiselle :)

  VastaaPoista
 5. Ihana! :-)
  Tuolla omassa ohjeessani vinkkasinkin näin: "Täytä päätä vähän vanulla ja laita pään sisään myös helmillä tai
  muulla ”helisevällä” täytetty pieni muovirasia."

  Tai vaikka limupullonkorkki, johon esim. teipillä viritys ettei helmet karkaa ennenkuin pään saa kiinni... noihin ensimmäisiin taisin laittaa ihan valmiin pienen rasian joissa olin ostanut pieniä siemenhelmiä... Helistimen koosta riippuen myös pääsiäismunien yllärimuovimunat käy...
  Tekemisen iloa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. Minulla ei ollut tarpeeksi pientä muovirasiaa, sillä helistimestä tuli aika pieni. Tämä on kyllä niin mainio ohje, että tulostin sen itselleni, jos tekisin näitä joskus vielä. :)

   Poista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!