torstai 2. elokuuta 2012

Meripäivähampuusi ja Kukkapussukka

Meripäivähampuusi eli rakas kolliherramme Mörkö on nyt turvassa siipan vanhempien luona. Oli kuulemma eilen tallustellut pihamaalle iltasella sen jälkeen kun siipan äiti oli pitkin päivää käynyt kissaa etsimässä pitkin maita ja mantuja. Siinä se oli hetken haistellut, ja siipan äiti oli tempaissut sen syliin ja viskannut sisälle. Se nyt olisikin puuttunut, että Kissaherra hetken haisteltuaan olisi taas painattanut omille teilleen.

Kiitos kaunis siipan vanhemmille Kaikesta uurastuksesta!!!

Nyt voin taas keskittyä olennaiseen, eli virkkaamiseen! :)

Löysin Ravelryn valloittavasta maailmasta Croco Dahlia -neliön, jota oli pakko päästä testaamaan. Minulla ei ollut ensin käyttötarkoitusta tälle ihanalle neliölle, mutta sitten muistin idean, jonka näin jossain blogissa: Pikkupussukka tärkeille tavaroille käsilaukussa. Juu'u, minä kuulun niihin ihmisiin, joilla on käsilaukku, mistä ei ikänänsä meinaa mitään löytyä..

Mutta nyt asiaan tulee muutos! Villava pussukka lienee helppo tunnistaa, kun iskee sormet kassin uumeniin tavaroita penkomaan. Eikä tarvitse enää sulloa päätä kaulaa myöten veskan uumeniin niitä tärkeimpiä havitellessa. :)
Oranssit napit löytyi äidin ehtymättömästä valikoimasta ja takaosan neliö on sovellettu versio Croco Dhalia-neliöstä.
Aurinkoista päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää aina, kiitos!