lauantai 19. marraskuuta 2011

Pastakerä


Eikö näytäkin ihan nauhapastalta? Taggliatelloksi sitä sanotaan italialaisittain? Heh, Eco-kudettahan se, mutta ei mennä asioiden edelle. :)

Tänään koitti hartaasti odotettu päivä, kun Pirkkahallissa vietettiin Käden taidot -messuja. Kävin messuilla äitini ja serkkuni kanssa, jotka tulivat käymään meillä ennen messuja. Serkku bongasi vessamme lattialta Juhannusruusu-maton ja ihasteli sitä kovin. Messuilla vastaan tuli yhtä jos toista ja väkeä oli ihan järjettömän paljon. Ostin sieltä enimmäkseen joulukorttitarvikkeita, ja serkku osti minulle kudelangat mattoa varten :) Olin suunnitellut ostavani myös muita lankoja, mutta ne jäivät hankkimatta, kun korttitarpeisiin meni niin paljon pätäkkää.

Tänä iltana olen sitten kerinyt vyyhtiä, ja Mörkö on ollut kovasti touhussa mukana. Mikä tuommoisissa langanpätkissä onkin, että ne ovat kissoista niin mahdottoman mielenkiintoisia? Mörkö ei ainakaan millään malttaisi pitää tassujaan erossa niistä..

Yksi vyyhti keritty kahdeksi pastakeräksi ja toinen odottaa selvittelyä. Melkoista pyörittelyä, joten jääköön myöhemmäksi. Noilla kahdella mahtikerällä pääsee jo hyvinkin alkuun :) Kolmas kerros matosta on jo tehty. Kuvaa laitan siitä vasta sitten kun se on valmis.

Leppoisaa viikonloppua teille kaikille!

3 kommenttia:

  1. Mullakin odottaa kuteet matoksi pääsyä. Mattojen virkkaaminen on tosi kivaa puuhaa, kunhan ranteet kestää :)

    VastaaPoista
  2. Mä sain just valmiiksi Aura-maton samasta kuteesta. Vyyhtien selvitys ja koukkuaminen oli melkoista puuhaa, mutta valmis matto korvaa kyllä kaiken vaivan!

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!