keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Tarinaa pullonkorkeista


Siskoni lähetti minulle tänään kuvia taannoin tekemästäni pannunalusesta. Lisään kuvat tänne, sillä muutakaan ei tällä hetkellä ole. Samalla ajattelin kertoa vähän pullonkorkkien taustaa. Viime joulun alla virkkasin talotoimikunnan järjestämässä tapahtumassa ystävälleni tupaantuliaislahjaksi kuvanmukaista pannunalusta, jossa pullonkorkkien päälle virkataan päällinen. Eräs naapureista ihastui malliin ja pyysi, että virkkaisin hänelle alusia pientä maksua vastaan.

Suostuin pyyntöön, mutta valittelin, ettei minulla ole niin paljon pullonkorkkeja, että saisin kaikki toivotut aluset virkattua. Hän lupasi hoitaa asian. Jo viikon kuluttua hän soitti, että nyt olisi pullonkorkkeja. Hänen puolisonsa oli kertonut lähipubissa tarvitsevansa korkkeja tytölle, joka virkkaa niistä pannunalusia. Kuinkas sitten kävikään? Sain K A S S I L L I S E N pullonkorkkeja! Vähempikin olisi riittänyt. ;) Minulla on vieläkin pullonkorkkeja vaatekomerossa vaikka muille jakaa.. Ehkäpä taas jonain päivänä intoudun virkkaamaan uutta alustaa.

5 kommenttia:

 1. Onpa hieno idea. Nuo edellisen postin vaaleanpunaiset tossut ovat ihanat.

  VastaaPoista
 2. Hieno! Sopisi vaikka vain koristeeksikin! =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. =) Olen kopioinut mallin mummolta saadusta pannunalusesta. Hän oli ostanut sen myyjäisistä. Loistoidea minunkin mielestäni!

  VastaaPoista
 4. Voi! Olin jo unohtanut tuon pannunalusmallin. Minunkin mummollani on ollut sellainen, oranssisävyinen oli ja en tiedä mihin lie sitten kadonnut. Juuri tällaiset ideat saavat minut iloiseksi, uutta ja vanhaa =)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!