keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Mörkö-kissan peitto


Esittelenpäs tässä viime syksynä virkkaamani minipeiton. Alunperin oli tarkoitus tehdä isoäidin neliöistä (jälleen kerran) ystävälleni tossut tupaantuliaislahjaksi, mutta ystävälläni oli tossuja jo yllinkyllin.. Niinpä purkasin tossut ja virkkasin niistä Mörkölle peiton, jonka päällä hän kuvassa köllöttelee. Mörököllimme on tästä kuvasta jo kasvanut melkoisesti kokoa, joten saatan suurentaa peittoa joku päivä.

Tällä hetkellä minulla on tekemisen puutetta. En keksi, mitä tekisin seuraavaksi ja keskeneräiset työt eivät innosta laisinkaan. Ehkäpä pidänkin taukoa ja lepuutan kättä siihen saakka, kunnes inspiraatio taas iskee. Vihreä laukkuni oli tänään ensimmäistä kertaa liikenteessä ja tunsin hitusen ylpeyttä sitä kaupungilla kantaessani. Tykkään laukusta vallan mahdottomasti.

1 kommentti:

  1. Kiitos kommentistasi virkkausringin sivulla.Sieltä tulin tänne vastavierailulle.Kivoja töitä Sinulta löytyy ja monta ideaa sain mukaani.Liitän Sinut seurattaviini.- Sellaisen toivomuksen esitän,että laittaisitko töittesi yhteyteen tiedon,mistä langasta olet virkannut/neulonut ja mistä mahdollinen malli löytyy,jos ei ole omasi.

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!