sunnuntai 16. tammikuuta 2022

Villitakki: Auringonkukkarivistö

Kiitos kommenteista edelliseen postaukseen. :) Virkattuani kaikki 15 ympyrää olin varma, että osaan jatkossa tehdä niitä unissanikin..

Virkkasin ensimmäisen kukan terälehdet takissa jo aiemminkin käyttämälläni murretulla keltaisella. Kukkasesta tuli niiiiin ummehtuneen ja tunkkaisen näköinen, enkä tykännyt terälehtien muodostakaan, että päätin jälleen vaihtaa suunnitelmaa lennossa.

Villalankalaatikossani oli kerä kirkkaankeltaista lankaa. Se pääsi nyt käyttöön. Samoin 100 virkattua pitsikukkaa -kirja, josta etsin minun silmää miellyttävän terälehden mallin. Sellaiseksi muodostui mallin nro 12 Sinitähden terälehti.

Jo ensimmäisen kukkasen valmistuttua oli sanomattakin selvää, etten voi virkata  jokaiseen ympyräiseen kukkasta. Virkkasin siis joka toiseen ja lopputuloshan on nyt varsin pirtsakka. Toki nyt illalla kuvatessa kissaneiti Myrnan piti tulla tarkastamaan, mitä tapahtuu..

 


Kukkaset ovat nyt niin hersyvän keltaiset, että mietin väkisinkin, kuinka monta pörriäistä villitakki houkuttelee kimppuuni pihalla.. Se jää nähtäväksi. Hih. 

Tässä tuumailen, teenkö seuraavaksi hihat, vai jatkanko ja aiemmin aloittamiani Chrysalis-neliöitä. Vai teenkö kaikkia yhtä aikaa. Joka tapauksessa tässä värikkäässä villitakissa riittää vielä työtä, mikä on kyllä mukava juttu. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää aina, kiitos!