tiistai 30. kesäkuuta 2020

Lapin äidin kehtolaulu = 11. vauvanpeitto

Joulun aikaan ystäväni kertoi minulle vauvauutisia. Totta kai halusin tehdä peiton! :) Väritoiveita kysyessäni vastauksena oli: "Värikästä, ehkä sinistä ja punaista." Suuntasin lankakauppaan ja valitsin punaisen ja sinisen lisäksi keltaista ja valkoista. Mallin olin katsonut jo valmiiksi ennen lankaostoksille menoa. Muokkasin hiukan Ravelrystä löytämääni kliksuti* ohjetta*klik. Reunuksiin otin mallia Sophie's Cal-peiton ohjeen syövereistä.


Kotiin päästyäni katselin värejä ja huomasin, että käsissäni oli selkeästi neljän tuulen hatun värit, mikä kolahtikin ihan kohdilleen, sillä ystäväni on pohjoisesta kotoisin. Olemme tutustuneet toisiimme esikoulussa. Vaikka tapaamme nykyisin melko harvoin, tiedän, että voimme puhua ihan mistä vaan. Sellaiset ystävät ovat kullan arvoisia ja toivon, että rakkaudella tekemäni peitto on ystävälleni ja ennen kaikkea hänen lähiaikoina syntyvälle pienokaiselleen mieluinen.


Siskoni nimesi peiton Lapin äidin kehtolauluksi, joten sillä nimellä se saa täällä blogissa nyt kulkea. Kiikutin peiton viime viikonloppuna perille ja niinhän sitä tuli taas kuulumisia vaihdettua puolin ja toisin pitkän kaavan kautta. :)

2 kommenttia:

  1. Peitto on aivan ihana! Kiitos vielä muru! Ja lappi-teema sopii niin hyvin silläkin, kun vauvan isän kanssa tavattiin juurikin lapissa.❤

    VastaaPoista
  2. Voi, kuinka ihana peitto, varmasti on mielen lahja, kun olet sen lämpimin ajatuksin pienoksiselle tehnyt. ❤️
    Ihanaa kesän jatkoa sinulle! ❤
    T: - Satuli -

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!