sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Suomi 100: Villasukkakeräys juhlavuotena syntyville

Aina silloin tällöin olen osallistunut erilaisiin tempauksiin yhdellä tai joskus jopa kahdella käsityöllä. Osallistumiseni on ollut pääsääntöisesti melko pientä.

Pientä on osallistumiseni nytkin (ainakin kokonsa puolesta!!!), sillä törmäsin pari päivää sitten kliksuti*Fb:ssa*klik keräykseen, jossa tehdään villasukkia juhlavuotena syntyneille. Aika ihana idea, eikö olekin? Toisaalta taidan olla vähän myöhäisherännäinen, sillä monessa blogissa sukkia tehdään jo täyttä päätä..

Mutta nyt tehdään täälläkin. Etsin netistä virkatun vauvan sukan ohjeen ja haaveilin sen parissa hyvän tovin, kunnes tajusin tarvitsevani lankaa. Iltareissulla kaupasta tarttui mukaan sinisävyinen Novitan Nalle Garden, ja sain illalla ensimmäisen sukan valmiiksi. Tänään valmistui toinen ja pariskunta on valmis pakastettavaksi.

Kliksuti*Ohje*klik, Lanka Novita Nalle Garden, koukku 3,5 mm
Tämmäinen ohjeistus nimittäin FB:ssa luki: "Eläintaloudessa sukkia neulovia sairaalat pyytävät laittamaan valmiit sukat pienessä pussissa pakastimeen pariksi päiväksi, sekä kirjoittamaan pussin päälle ”ELÄINTALOUS”. 

Resorit käännettynä

Minusta on erinomaista, että on annettu noin selkeät ohjeet. Sen verran kuitenkin ohjeistuksesta poikkean, että tekemäni sukat on virkattu, eikä neulottu. Mutta koska mallin sai itse päättää, niin oletan virkattujenkin keräykseen sopivan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää aina, kiitos!