sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Ylimääräisten lankojen tuhlausta: Pussien säilytyspussi

Voitteko kuvitella sen tilanteen, kun aloitat, aloitat, aloitat monta eri käsityötä, mutta aloituksen jälkeen mikään niistä ei oikeastaan innostakaan? Tiedän, että teitä samassa tilanteessa olevia on siellä näyttöpäätteen/puhelimen äärellä ehkä useampikin.. Minua oma päättämättömyyteni ärsyttää vallan suunnattomasti, joten eilen luennolla ollessani tein yhden työni vähän niin kuin väkisin loppuun saadakseni tänne jotain esiteltävää. 

Pari viikkoa sitten päättämättömyyden puuskassa päätin aloittaa virkkaamisen sinisestä keinokuitulangasta, jolle ei olisi muuten ollut käyttöä. (Jos se olisi ollut puuvillaa, niin olisin kaiketi tehnyt siitä tiskirätin). No joo, aloitin virkkaamalla ison ympyrän, ja siitä se sitten lähti. Tiesin heti aloittaessani, ettei tummansininen lanka riitä projektiini, mutta päätin tuumia sitä ongelmaa vasta sitten, kun lanka loppuu. Eilisaamuna ennen luennolle lähtöä nappasin sinisen Novitan Kotiväki-lankarullan taskuuni. Onneksi nappasin, sillä pussi sitten valmistui eilen.

Ja tuossa alla se nyt on. Se jää allaskaappiin piiloon, joten ulkonäkö on sivuasia ;) Pohjasta saa sitten vetästyä pussin aina tarvittaessa. 2 kommenttia:

Kommenttisi piristää aina, kiitos!