keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Sydämellä: Hypistelymuhvi

Mieltäni on lämmittänyt suunnattomasti mandalapaitaani saadut kommentit, koska olen ollut paitaani aivan ihastunut. Moni paidan nähnyt on sanonut, että koristelu tuo mieleen Desigualin vaatteet ja allekirjoitan sen täysin, sillä Desigualin maailma oli mielessäni ympyröitä virkkaillessani. :) Paita kuuluu tällä hetkellä kategoriaan Lempivaatteeni nro1. *hymy*

Lempivaatteesta ja patalapuista siirryn jälleen hypistelymuhveihin. Sain nimittäin taas yhden valmiiksi ja mietin nyt, kiikutanko tämänkin Mummon kammariin, vai lähettäisinkö johonkin suoraan.. Jos Hypistelymuhvi on sinulle vielä vieras juttu, voit lukea lisää täältä. Ensimmäisen minun tekemäni hypistelymuhvin löydät taasen täältä.

Aloitin virkkaamisen taas afrikankukista ja taskusta.
Yhdistettyäni taskun sekä kukkaset jatkoin virkkaamista hapsuilla, jotka sijoittuvat sekä sisä- että ulkopuolelle.Taskuun piilotettavaksi virkkasin sydämen. Sydämen ohje kliksuti*täältä*klik
Ihanaa alkanutta Kesäkuuta teille kaikille!

11 kommenttia:

 1. Tuollaisen hypistelumuhvin kelpuuttaisin minäkin:) täytyykin ryhtyä harkitsemaan miten sellaisen toteuttaisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hypistelymuhveissa tyyli on vapaa :) Kiva kun jätit kommenttia.

   Poista
 2. Aivan ihana! Täytyypä kokeilla itsekin. Ja tutkailla blogiasi laajemminkin. Olen ihan ekaa kertaa vierailulla.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Yksi on taas työn alla, mutta inspiraatio on hukassa.

   Poista
 4. Kaunis, herttainen ja mahtava idea tuo tasku! Miehille voisi taskussa olla jalkapallo, jakoavain, vasara tms... Tekeeköhön kukaan miehisiä muhveja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista <3 Minäkin olen miettinyt, mitä miesten muhveihin laittaisi. Tuo jakoavain voisi olla helppokin toteuttaa.. hmm hmm :)

   Poista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!