keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Töppöset


Virkkasin Ravelryn kautta
 8+690(rakas kolliherramme hyppäsi näppiksen yli.. Silloin koneen ruudulle ilmestyy aina jotain jännittävää)

Siis.. Virkkasin Ravelryn kautta löytynyttä ohjetta mukaillen tämmöiset vauvan töppöset. Mukailuissa vaan on se paha puoli, että seuraava töppöstä tehdessä täytyy muistaa, mitä mukailuja ensimmäisessä töppösessä tuli tehtyä, että töppösistä tulisi samanlaiset..Kirjoitin muutokset kyllä lappuun ylös, mutta ehdin hukata lapun ennen toisen töppösen aloitusta.. Huomaan tulleeni hyyyyyyvin hajamieliseksi.


Töppösmalli on mielestäni hauska. Tossun varret voi joko kääntää tai pitää pitkänään. Lähtevät sitten ajan koitettua tutun vauvalle varpaita lämmittämään.

Helmikuuta vielä kuljetaan, mutta keli on tällä hetkellä niin keväinen, että voisin kuvitella talsivani maaliskuisen auringon alla. Kohtahan sillekin kuulle ennätetään, vaikkakaan ei ehkä näin lämpimissä säissä kuin tänään, jos sääherrain ennustuksiin on luottaminen.

Hyvää kuunvaihdetta kaikille!


4 kommenttia:

 1. Suloset töppöset! ♥
  En tykkää tehä mitään,mitä joutuu tekemään kaksin kappalein.Tuhoon tuomittu ajatuksenakin että saisin jotain samanmoista aikaiseksi kaksin kappalein :)
  Siinäpä miettimistä,mitä kolliherra yrittää viestittää.. :D

  VastaaPoista
 2. Minullakin oli parin päivän tauko ennen kuin jaksoin aloittaa toisen töppösen tekoa. Kyllä niistä sitten lopulta tuli suht' saman näköiset, että kehdannee antaa eteenpäin.

  Noissa Mörkön näppiksen yli tassutteluissa on kyllä välillä ihan haastettakin.. Kerran näytön kuva heitti volttia 45 astetta, ja siinä olikin miettimistä, mistä ruudun kuvan saa ennalleen. En todellakaan ehtinyt havaita, mihin näppäimiin kolliherra tassutteluillaan astui.. ;)

  VastaaPoista
 3. Tällä kertaa ohjeen kyllä hukkasi äitimamma, joka näppärästi arkistoi sen pikavauhtia omaan kansioonsa. Löysi sitten myöhemmin kansiostaan kaksi kappaletta ohjeita, joista toiseen oli tehty muutosmerkintöjä.

  Äiti

  VastaaPoista
 4. :D Hyvä, etten ollut minä tällä kertaa :D

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!