lauantai 14. huhtikuuta 2012

Höpinöitä

Käsi ylös kaikki, jotka näkevät allaolevassa kuvassa pienen hiirulaisen!Eli taaskaan ei ole mitään valmista esiteltävänä, mutta tulin sen sijaan esittelemään tämän päivän lankaostoksiani ja kertomaan, että selvisin hengissä pääsiäislomastani Tallinnassa. Oli mukava pikkupyrähdys, vaikka kevätaurinko piilotteli sinnikkäästi koko reissumme ajan räntäpilvien suojissa.

Auringon puuttuminen ei onneksi haitannut, sillä keskityimme kummityttöni kanssa siihen naisille niin luontaiseen harrastukseen, eli shoppailuun. *silmien räpsyttelyä ja tyytyväistä hymyilyä* Lankakaupoissa en käynyt ollenkaan, sillä lankoja löytyy kyllä kotimaastakin ja etenkin omista nurkista. (Tänään kartutin Lankamaailmassa nöttöspurkkia kuitenkin noilla ihanilla candy-kerillä, joista tulee virkkautumaan hiiri).

Koukulla pyörii pari työtä, joista toinen on jo todelliseksi UFO:ksi (UnFinishedObject) muodostunut siipan mankkapussi, josta ei tunnu tulevan valmista, ei sitten millään. Lisäksi aloitin virkkaamaan itselleni liiviä, semmoista ruutuvirkattua vaaleanpunaista yksilöä. Saapi nähdä, kumpi valmistuu ensin. Mankkapussia varten kävin varmuuden vuoksi ostamassa lisää Janne-lankaa, ennen kuin se loppuu Lankamaailman valikoimista. Muutama kerä sitä poltetunoranssin väristä sävyä onneksi löytyi vielä, joten valmistuminen tullee tapahtumaan joskus.

Minä tilaan huomiselle päivälle auringonpaistetta, sillä olen huomannut sen toimivan tehokkaana hankien sulattajana. Tämä kelju sade aiheuttaa mielestäni vain tylsistymistä. Ja minä haluan ulos häärimään (huomasin nimittäin tänään, että viime kesänä saadut unikot nostelevat jo karvaisia lehtiään kukkapenkissäni).

Olikohan siinä kaikki? Ei ihan vielä, sillä Blogiini on löytänyt yksi uusi lukija - Tervetuloa Sanna! :)


Ja  ei kun hyvää viikonloppua kaikille tasapuolisesti!

2 kommenttia:

  1. Käsi on ylhäällä;ilmiselvä hiiri!!Ja vielä oikein suloinenkin!Josta tahdon nähdä kuvan vielä myöhemminkin.. :)

    Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  2. Erinomainen näkö sinulla Marika ;) Eiköhän se hiirulainen esittäydy jossain vaiheessa hiukan paremmin..

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!